Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tallimme on hyväksytty ML Ridersiin !(: 
Tallimme on siistitty ja hyvin hoidossa oleva, johon mahtuu 19hevosta, ja pikkutalliin sitten 6. Pikkutallista valitettavasti ei ole kuvaa, mutta niinkuin kuvasta voi päätellä karsinat ovat suurehkot ja juuri puoliverisille soveltuvat, jokaisessa karsinan ovessa on hevosen oma riimu ja naru, nimilaatta ja tarvittaessa ruokaohjeet. Koulumme omistaa myös kerho/lepo huoneen, joka on suuri ja omistaa 25 hoitajan/omistajan kaappia, pöytä ja kaksi tuolia missä voi istua, huone omistaa myös vessan ja jääkaapin&mikron. lisää kuvia !

Maneesimme on isohko ja vähän tallin taka-alalla. Maneesi on kuvan mukaisesti suurehko ja omistaa hienot este- että koulukalustot . Olemme ylpeitä kolmevuotta kestäneen maneesin kunnostamisessa ja uudestaan rakentamisesta. Myös lippuja pidetään vain kisoissa (taino kansallisissa kisoissa) lisää kuvia !

Laitumemme ovat suuret, ja sähkölangan sijasta ne pysyvät kunnossa tummanpuun takia. Oreille on maneesin takana omat laitumet, jossa ne ovat. Oreille varatut laitumet ovat pienempiä ja niitä on tehty 10. 

kuvat (myös "lisää kuvia" kohdasta luvalla saatu  LEVADIYA:LTA)

©2019 virtuaalinen Talliaurinko - suntuubi.com