Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

This Horse is  game horse // tämä virtuaalihevonen

Hirnahdukset !
Heippa olen siis Jermu ! mutta sanotaan mua myös jekuks ja tälläseksi. Oon '04 syntyny ruunapoika, joka rakastaa oikeestaan kaikkee, ja kiinnyn tosi helposti ihmisiin... taino kiinnyn kaikkiin hetikun nään ne, ja laitumelle jos tulee joku niin seurailen sitä yleensä ympäri paikkaa.
Koulu toden totta ei ole minun parhain lajini, ja nuoren ikäni takia saatan kompuroida mennen tullen, ja myös suurten askelieni takia. Jonka takia esteet ovat vahvempi lajini.. ja näin oma maminikin on sanonut.
Kaipaan hoitajaa, joka jaksaisi minunlaista mammanpoikaa, ja joka jaksaisi aktiivisesti hoitaa ja ratsastaa minun kanssani. Sekä ikäni takia, olisin kiitollinen jos minun kanssani sitten kisailtaisiin välillä enemmän ja vähemmän, kunhan en olisi pelkästään hoitajan ajankuluksi ratsuna.
Rakastan herkkuja,ruohoa,hoitamista,harjaamista,pesua,esteitä ja hoitajaani:) näin niinkuin kaikille tiedoksi mitä kaipaan :c ja kaipaan siis todella osaavaa ja kilttiä hoitajaneitoa.. tai miksei myös hoitajapoikaakin.
kuva

 

 

Nimi : Kidin Me                                Lempinimi : Jermu
Rotu : Englantilainen täysiverinen      Sukupuoli : Ruuna
Säkäkorkeus : 178cm                      Syntynyt : 05.05.2004

Kasvattaja : Ratsutila Loviisa            Omistaja : Jake VRL-1194
Hoitaja : ei ole                                Kisaaja : yleensä hoitaja!

Painostus : Esteratsastus                 KO : HE B
RE : 110cm                                    IH : 140cm

 

Kilpailu Kalenteri
Ratsastaja Luokka/Luokat Sija Kisapaikka Vuosimallia
- - - - -
- - - - -
- - - - -
- - - - -Jermu on ... 
todella reipas poika, joka on myös todella lapsenmielinen joskus.. ja saattaa mennä miten tahtoo ja joskus saattaa varsana opitut asiat unohtua, ja hoitajan näkeminen toisinaan on niin iloinen asia, että se kuvittelee olevansa vielä pienen pieni varsa, eikä mikään satakahdeksankymmenen senttinen ruuna.. ja vielä iso hevonen.
 Jermu rakastaa maastoilua, ja etenkin vettä.. uimista että myäs pesua kunnon kesäisen ja hikisen ratsastuksen jälkeen. Myös kisailtu on, mutta keskikohtaisella tuloksella, mutta eihän parhaita tuloksia voi odottaakaan näin nuorhekolta, itseään sylikoirkasi luulevalta täykkäriltä.

 

©2019 virtuaalinen Talliaurinko - suntuubi.com